empty
home   /   nieuws  /   nieuwsarchief

Eurogenes veiling catalogus online

Eurogenes organiseert ook dit jaar een online afslag veiling van top kwaliteit fokdieren. De veiling duurt van 5 t/m 23 maart 2007. Endless realiseerde deze afslagveiling in 6 talen waarvan nu de catalogus van de te veilen kalveren online staan.

Eurogenes organiseert ook dit jaar een online afslag veiling van kalveren van top kwaliteit fokdieren. De veiling wordt gehouden bij AFSLAG. De veiling duurt van 5 t/m 23 maart 2007. Endless realiseerde deze afslagveiling in 6 talen waarvan nu de catalogus van de te veilen kalveren online staan.

De veiling regels in het kort:
De veiling wordt gehouden bij afslag. De aangegeven prijs is de start prijs waar na de prijzen dagelijks zakken. De actuele prijs staat tevens aangegeven. Alle dieren hebben een van te voren aangegeven startprijs. De prijzen zullen dagelijks zakken tot het moment een koper het dier voor de die dag geldende prijs afslaat.

Kijk verder op: http://sale.eurogenes.com

Terug naar overzicht

Profiteer van meer dan 19 jaar ervaring in het succesvol opzetten van zeer uiteenlopende internet projecten.
Bekijk onze brochure, Download Brochure  of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek voor advies, over digitale of traditionele media.
Mail of bel ons vandaag nog: 0321-336321.