empty
home   /   nieuws  /   nieuwsarchief

Mijn Magneetplaat online

Een magneetbord met je persoonlijke foto. Voor Mijn Magneetplaat ontwikkelde Endless een webshop met een fotouploader met voortgang controle voor groot formaat bestanden.

Mijn magneetplaat is een webshop waar je een groot formaat magneetbord kunt vinden. Een magneetbord met je persoonlijke foto. Het is dé oplossing voor je mooiste foto en het ophangen van notities, kaarten en kunstwerkjes van bijvoorbeeld je kinderen. Op deze website vind je veel interieurtoepassingen en foto's om inspiratie op te doen voor je persoonlijke magneetbord.

In deze webshop kun je eenvoudig in 5 stappen een keuze maken voor je persoonlijke magneetbord. Na het uploaden van je mooiste foto en de betaling, krijg je via de mail een voorstel met het uiteindelijke resultaat. Daarbij kun je natuurlijk een wens aangeven voor speciale effecten, zoals een magneetbord in kleur, zwart/wit of sepia.

Details: mysql database, volledig cms systeem. Webshop met Ideal, fotouploader met voortgang controle.

www.mijnmagneetbord.nl

Terug naar overzicht

Profiteer van meer dan 19 jaar ervaring in het succesvol opzetten van zeer uiteenlopende internet projecten.
Bekijk onze brochure, Download Brochure  of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek voor advies, over digitale of traditionele media.
Mail of bel ons vandaag nog: 0321-336321.