empty
home   /   nieuws  /   nieuwsarchief

Nieuwe look Atlantis Trouwringen

Atlantis trouwringen uit Dronten is al bijna 30 jaar (internet)trouwringenspecialist. Endless realiseerde voor hen een nieuwe website op maat.

Bij Atlantis trouwringen in Dronten zult u zich direct thuis voelen. In een ongedwongen sfeer kunt u samen uw ringen uitzoeken en dat in alle rust, zonder voortdurend op de vingers gekeken te worden! Heeft u vragen, dan krijgt u antwoord en advies van mensen die deskundig zijn en niet anders willen dan dat u kiest voor ringen die u de rest van uw leven met plezier draagt! Atlantis trouwringen werkt volgens een uniek concept en maakt het ├ęcht waar. Ervaar het zelf, een afspraak maken is mogelijk, maar ook zonder dat bent u 7 dagen per week welkom!

Details: Volledig CMS My SQL database voor het beheren van ringen en sieraden en een trouwalbum.

Maatwerk: Mogelijkheden voor de gebruiker: zelf een ringenselectie maken, met de mogelijkheid om deze selectie door te sturen aan vrienden of bekenden en/of een prijs op te vragen. De offertes worden automatisch samengesteld.

www.atlantistrouwringen.nl

Terug naar overzicht

Profiteer van meer dan 19 jaar ervaring in het succesvol opzetten van zeer uiteenlopende internet projecten.
Bekijk onze brochure, Download Brochure  of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek voor advies, over digitale of traditionele media.
Mail of bel ons vandaag nog: 0321-336321.