empty
home   /   nieuws  /   nieuwsarchief

Tuinhuisconfigurator voor Otter Tuinhuizen

Op 16 september 2013 heeft Otter Tuinhuizen uit Dronten een nieuwe website gelanceerd: www.tuinhuisspecialist.nl.  Op deze website presenteert Otter Tuinhuizen haar producten in allerlei mogelijke variaties op een nieuwe manier aan de bezoeker door middel van een “tuinhuis configurator”.

Op de website kan de bezoeker met behulp van deze tuinhuis configurator zelf zijn tuinhuis, berging, blokhut, garage of losstaande veranda samenstellen en meteen de prijs laten berekenen van de gekozen uitvoering.

De configurator is als nieuwe plugin toegevoegd aan het endless cms syteem, en past binnen de standaard producten database module. In tegenstelling tot veel standaard configurators die in flash zijn ontworpen is de configurator geheel in php opgezet. De configurator kan eenvoudig door de website beheerder worden aangepast en worden voorzien van nieuwe modellen.

www.tuinhuisspecialist.nl

Terug naar overzicht

Profiteer van meer dan 19 jaar ervaring in het succesvol opzetten van zeer uiteenlopende internet projecten.
Bekijk onze brochure, Download Brochure  of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek voor advies, over digitale of traditionele media.
Mail of bel ons vandaag nog: 0321-336321.