empty
home   /   nieuws  /   nieuwsarchief

Website Lirion vernieuwd

De website van Lirion, praktijk voor natuurgeneeskunde, kreeg een frisse nieuwe uitstraling welke beter aansluit bij de eerder door Endless voor hen ontworpen brochure. Lirion is de naam van de praktijk voor natuurgeneeskunde van Conny Gemke en is gevestigd aan de Helling in Dronten. Het doel van haar praktijk is een schakel te zijn tussen de mens en zijn gezondheid.

De naam Lirion is niet zomaar gekozen. Het betekent leliƫnolie. De Lelie staat symbool staat voor zuiverheid en vergankelijkheid en voor groei en geven van voeding.

Lirion verzorgt o.a. MatriX coaching, Mentaal Emotive Training, Reflexologie en Kruiden- en bloesemremedies voor jong en oud.

Details: De website heeft dezelfde uitstraling gekregen als de brochure welke eerder voor hen door Endless werd ontworpen en gerealiseerd. De website is op verschillende pagina's voorzien van ons gebruiksvriendelijk CMS om de website actueel te kunnen houden.

www.lirion.nl

Terug naar overzicht

Profiteer van meer dan 19 jaar ervaring in het succesvol opzetten van zeer uiteenlopende internet projecten.
Bekijk onze brochure, Download Brochure  of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek voor advies, over digitale of traditionele media.
Mail of bel ons vandaag nog: 0321-336321.