Website's, grafisch vormgeving, fotografie en zoekmachine optimalisatie Endless weet hoe het werkt

Endless webdesign online rendement


Wij ontwerpen en realiseren duidelijke, overzichtelijke en technisch goed werkende websites, geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het maximale rendement halen uit uw internet investering staat centraal. Naast webdesign hebben wij ook de kennis en creativiteit in huis voor het ontwerpen van logo's, huisstijlen, informatiegidsen, flyers, folders, advertenties e.d..         

Werkwijze

Bij Endless werken wij met een standaard stappenplan voor het ontwikkelen van uw website. Een helder traject waarbij u als opdrachtgever altijd inzicht heeft in onze werkwijze. Voordat de internet applicatie wordt gerealiseerd maken wij eerst een internet projectplan.

1e fase: Analyse en beeldvorming

in deze fase verzamelen we relevante informatie met behulp van een vragenlijst om een juist beeld van de organisatie te krijgen.

2e fase: Realisatie grafische ontwerp

(eventueel) Aanleveren van fotomateriaal door jullie ten behoeve van het grafisch ontwerp van de website.

3e fase: Bespreking grafisch ontwerp

Bespreking grafisch ontwerp website, waarop eventuele aanpassingen kunnen worden gedaan.

4e fase: Beoordeling tekst en beeld materiaal

Het beoordelen van het door jullie aangeleverde tekst- en beeldmateriaal op bruikbaarheid voor de website.

5e fase: Technische realisatie

Op basis van het goedgekeurde grafisch ontwerp wordt nu het ontwerp omgezet naar het Endless CMS, waarna er invulling aan de website wordt gegeven.

6e fase: Website online achter een wachtwoord

Online zetten van de website achter een wachtwoord waarmee jullie een preview hebben en het CMS en formulieren en de eventuele webwinkel of productendatabase kunnen uittesten.

7e fase: Testfase

Eventuele kleine veranderingen die in de testperiode naar voren zijn gekomen worden aangepast.

8e fase: Oplevering

Als de website op een nieuw domein is gebouwd zal de website direct live staan, anders zal de website eerst naar de bestaande domeinnaam worden overgezet.

9e fase: SEO

Zoekmachine optimalisatie (search engine optimization ofwel SEO). De website wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Google Partner

De Partner-status laat zien dat Endless webdesign over Adwords-vaardigheden en -expertise beschikt, aan de AdWords-bestedingsvereisten voldoet, voor omzetgroei voor bedrijf en klant heeft gezorgd en het klantenbestand heeft uitgebreid.