home   /   web  /   hosting

Hosting


De hosting van uw site belangrijk, Dit is de huisvesting van de website op een web server en maakt deze toegankelijk voor een breed publiek.


Wij ontwerpen en realiseren uw site en onderhouden en hosten deze op Aurora Stamina cloud servers waar alleen de klanten van Endless zijn gehuisvest. Zaken als download snelheid, betrouwbaarheid en de mogelijkheid om interactieve scripts te gebruiken zijn hierbij net zo belangrijk als een verzorgd uiterlijk.

Dedicated servers

Druk op afbeelding voor vergrotingGebouwd voor integriteit en beschikbaarheid
Het elimineren van downtime is mogelijk in theorie, maar in de echte wereld wordt dit erg snel erg duur. Daarom hebben we gekozen voor een wat praktischere oplossing. Mocht de fysieke server waar je VM op draait onbereikbaar raken, dan wordt je cloud server binnen enkele minuten automatisch herstart op een andere fysieke machine. Zelfs wanneer je slaapt.

Twee datacenter locaties
Met twee datacenter locaties heb je de mogelijkheid om je servers geografisch te spreiden. Een groot voordeel hiervan is dat wanneer je meer dan één Stamina server lanceert, ze dus niet afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van hetzelfde datacenter.

3x data replicatie
De data in je Stamina server wordt binnen de storage clusters automatisch drie maal gerepliceerd voor optimale beschikbaarheid. Dat betekent dus dat uitval van individuele schijven, of zelfs volledige machines, totaal geen probleem is en je virtuele server ongestoord blijft functioneren.


Enkele kenmerken van onze hosting:

  • Stamina Cloud Servers
  • Managed Dedicated hosting
  • Smtp service over eigen mailserver
  • 24 / 7 Service vast gelegd in SLA
  • NL Webmail
  • Spam expert spamfiltering
  • Direct telefonisch contact
  • ipv 4 en ipv 6 ondersteuning

Profiteer van meer dan 19 jaar ervaring in het succesvol opzetten van zeer uiteenlopende internet projecten.
Bekijk onze brochure, Download Brochure  of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek voor advies, over digitale of traditionele media.
Mail of bel ons vandaag nog: 0321-336321.