Responsive website met een uniek ontwerp in ons eigen CMS
home   /   web  /   responsive_webdesign

Responsive webdesign


Het gebruik van mobiel internet groeit nog steeds explosief. Daarom is het van belang dat je website ook op mobiele apparaten goed te lezen en te gebruiken is. Soms kiezen bedrijven ervoor een aparte mobiele versie van een website te (laten) maken voor tablets en smartfoons. Nadeel hiervan is dat bij een wijziging twee versies van de website moeten worden aangepast.

Wij kiezen er daarom voor websites volgens het reponsive principe te bouwen. Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij een website geoptimaliseerd is voor het gebruik op een desktop computerscherm, een tablet en een mobiele telefoon. Dat wil zeggen dat de website mee schaalt met de afmetingen van het gebruikte scherm (PC, tablet, mobiele telefoon), zonder in te leveren op leesbaarheid of bruikbaarheid van de navigatie.

Wij kunnen voor u een geheel nieuwe responsive website ontwerpen, een door u aangeleverd design vertalen naar een responsive website of uw bestaande website ombouwen naar een responsive versie. Check hier of uw huidige website mobiel geschikt is.

Al onze websites zijn voorzien van het in huis ontwikkelde gebruiksvriendelijke Endless Content Management Systeem (CMS) om de inhoud van uw website zelf eenvoudig te kunnen aanpassen. Omdat Endless webdesign geen gebruik maakt van een open source CMS systeem zoals WordPress of Yoomla is het ontwerp van uw website altijd uniek! Immers, Endless ontwerpt in overleg met u de “look and feel” van uw website en maakt geen gebruik van openbare templates die anderen ook kunnen gebruiken. Uw eigen inbreng en suggesties worden in dit ontwerp proces altijd meegenomen.
Vorderingen tijdens het realisatie traject kunt u online volgen, pas wanneer u tevreden bent over de inhoud en de lay-out, wordt de site openbaar en geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Het is ook mogelijk om aan een standaard website modules toe te voegen, zoals een fotoalbum of een portfolio database. Afhankelijk van uw wensen.

Heeft uw bedrijf al een website, dan bestaat de mogelijkheid om de site geheel door ons te laten onderhouden en aan te passen.

Responsive webdesign
Responsive website