Endless nieuws
home   /   nieuws  /   endless_nieuws

Endless breidt Google certificering uit met Mobile Sites

PartnerBadge-RGB.jpg Afgelopen maand heeft Endless webdesign haar Google partner certificering uitgebreid door het behalen van een Google Mobile Sites certificaat. Deze certificering is het bewijs dat Google de vaardigheden op het gebied van mobiele websites, waaronder het maken, beheren, meten en optimaliseren van mobiele sites  van Endless onderschrijft.
 
Sinds 2015 is Endless webdesign al gecertificeerd Google partner. Dat wil zeggen dat Google Endless erkent als professioneel Google AdWords Specialist, Google Display Specialist en gecertificeerd Google Analytics Specialist.

De Google-certificering is een professionele certificering die wordt toegekend aan personen die hebben aangetoond middels het afleggen van betreffende examens, dat ze de algemene en geavanceerde functies van betreffend onderdeel beheersen.

De Google Partner-status betekent dat Endless webdesign volgens Google over voldoende vaardigheden en expertise beschikt, aan de (AdWords) bestedingsvereisten voldoet, voor omzetgroei voor bedrijf en klant heeft gezorgd en het klantenbestand heeft uitgebreid.

Met deze kennis kan Endless webdesign een doeltreffende Google AdWords en/of Display campagne samenstellen en begeleiden. Er is wekelijks contact met de adviseurs van Google om lopende campagnes te analyseren en bij te sturen waar nodig. Dit alles om ervoor te zorgen dat de hoogst mogelijke conversie uit de campagne wordt behaald. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een online campagne voor uw bedrijf, kom dan eens lang voor een vrijblijvend gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom!

Terug naar overzicht