Responsive website met een uniek ontwerp in ons eigen CMS
home   /   web  /   maatwerk

Maatwerk


Alles kan, we maken uw website helemaal op maat. Wij hebben de kennis in huis om hele specifieke wensen om te zetten naar maatwerk.

Enkele voorbeelden:

Live productie gegevens per molen.

De opbrengst per maand en per jaar incl. de windprognose.
Om de productie gegevens van de windmolens live te kunnen weergegven wordt gebruik gemaakt van een API van Bettink Service Team uit Barneveld. Zij onderhouden de molens van windpark Kubbeweg. De productie per molen wordt elke 5 minuten gesynchroniseerd en de totalen worden elk uur ververst. Op die manier voorziet de website de bezoeker  van actuele productiecijfers. Lees verder >>

Tuinhuisconfigurator.

De wens was bezoekers van de website de mogelijkheid te bieden zelf een tuinhuis samen te stellen waarbij tegelijkertijd een prijs wordt getoond. Er moest ook een mogelijkheid komen om het tuinhuis meteen te bestellen.
We hebben een configurator gebouwd waar de bezoeker stap voor stap alle mogelijke tuinhuizen en opties gepresenteerd krijgt. Als alle stappen zijn doorlopen en alle keuzes zijn gemaakt verschijnt de totaalprijs voor het tuinhuis in beeld en kan de bezoeker deze per omgaande bestellen. De orderbevestiging wordt dan automatisch aan de bezoeker en de tuinhuis leverancier gemaild.