Website's, grafisch vormgeving, fotografie en zoekmachine optimalisatie Endless weet hoe het werkt
home   /   web  /   wordpress

WordPress 


Naast ons eigen Endless CMS speciaal ontwikkeld voor volledig op maat gemaakte websites bieden wij ook het WordPress open source CMS aan.

Is WordPress geschikt voor mijn bedrijf

Door het grote aanbod aan templates en plug-ins is WordPress geschikt voor veel verschillende websites. Van eenvoudige websites tot uitgebreide portfolio sites je zal niet snel tegen beperkingen aanlopen.

WordPress is gebruiksvriendelijk

Dankzij de website-editor, de thema’s en de plug-ins hoef je geen een regel code te schrijven om de website te maken die je wilt.

WordPress is Flexibel

WordPress sites zijn hosting en webdesign onafhankelijk, dit betekend dat je de website gemakkelijk kunt verhuizen naar een andere hosting partij en webdesign bureau. Als er op maat gemaakte plug-ins zijn geleverd kan hier wel een aparte clausule voor zijn gemaakt, maak hiervoor goeie afspraken met je webdesignbureau.

WordPress is zoekmachine vriendelijk

Je wilt dat jouw website vindbaar is in de zoekmachine. En WordPress is zeer zoekmachine vriendelijk, WordPress genereert automatisch titel-tags en metabeschrijvingen voor al jouw pagina’s en artikelen. Hiermee worden zoekmachines op de hoogte gebracht van je content, waardoor deze geïndexeerd wordt en mogelijk hoger in de rankings wordt geplaatst. Daarnaast zijn er tal van prima SEO plug-ins om je website zeer zoekmachine vriendelijk te maken.