home   /   marketing  /   google_partner

Google partner

Sinds 2015 is Endless webdesign gecertificeerd Google partner. Dat wil zeggen dat Google Endless erkent als professioneel Google Adwords en Display Specialist.

Deze Google AdWords-certificering is een professionele certificering die wordt toegekend aan personen die hebben aangetoond middels het afleggen van een examen, dat ze de algemene en geavanceerde functies van AdWords en Google Display beheersen.

De Partner-status betekend dat Endless webdesign volgens Google over Adwords-vaardigheden en -expertise beschikt, aan de AdWords-bestedingsvereisten voldoet, voor omzetgroei voor bedrijf en klant heeft gezorgd en het klantenbestand heeft uitgebreid.

Met deze kennis kunnen wij voor u een doeltreffende Google AdWords en/of display campagne samenstellen en begeleiden. We hebben wekelijks contact met de adviseurs van Google om lopende campagnes te analyseren en bij te sturen waar nodig. Dit alles om ervoor te zorgen dat u de hoogst mogelijke conversie uit uw campagne haalt. 

Naast de Adwords en Display certificering zijn wij ook voor Google Analitics en Google Mobile Sites gecertificeerd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een online campagne voor uw bedrijf, maak dan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Profiteer van meer dan 19 jaar ervaring in het succesvol opzetten van zeer uiteenlopende internet projecten.
Bekijk onze brochure, Download Brochure  of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek voor advies, over digitale of traditionele media.
Mail of bel ons vandaag nog: 0321-336321.