Endless nieuws
home   /   nieuws  /   endless_nieuws

Upgrade naar Aurora Stamina cloud servers

storage-array-606x404.jpg Onlangs hebben we de upgrade naar Stamina Cloud servers afgerond. Naar 3 jaar gebruik te hebben gemaakt van Dual Blade servers voor de hosting van de website van onze klanten hebben we de migratie naar Stamina Cloud server met succes agferond. Gebouwd voor integriteit en beschikbaarheid
Het elimineren van downtime is mogelijk in theorie, maar in de echte wereld wordt dit erg snel erg duur. Daarom hebben we gekozen voor een wat praktischere oplossing. Mocht de fysieke server waar je VM op draait onbereikbaar raken, dan wordt je cloud server binnen enkele minuten automatisch herstart op een andere fysieke machine. Zelfs wanneer je slaapt.

Twee datacenter locaties
Met twee datacenter locaties heb je de mogelijkheid om je servers geografisch te spreiden. Een groot voordeel hiervan is dat wanneer je meer dan één Stamina server lanceert, ze dus niet afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van hetzelfde datacenter.

3x data replicatie
De data in je Stamina server wordt binnen de storage clusters automatisch drie maal gerepliceerd voor optimale beschikbaarheid. Dat betekent dus dat uitval van individuele schijven, of zelfs volledige machines, totaal geen probleem is en je virtuele server ongestoord blijft functioneren.


 

Terug naar overzicht